autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: Dum, sept. 8th, 2013

Golf Plus rebotezat, la Frankfurt, Golf Sportsvan

Volkswagen va prezenta la Frankfurt un prototip denumit Golf Sportsvan, care nu este altceva decât noua generație Golf Plus.

Volkswagen a dat publicității primele informații despre un concept car ce va fi expus la standul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Comunicatul vorbește despre un model gata de dezvoltare în versiune de serie, “un minivan compact gata să completeze familia Golf la mijlocul anului viitor”. Numele său este Sportsvan și se află exact pe nișa pe care în acest moment se regăsește Golf Plus.

Printre caracteristicile conceptului anunțat se numără bancheta-spate reglabilă, portbagajul de 1.500 litri și o serie de tehnologii de asistare, precum XDS+ sau Automatic Post-Collision Braking System.

Motoarele anunțate pentru Volkswagen Golf Sportsvan sunt cele uzuale, din gama Golf, și este de așteptat ca, la data lansării, prețurile să fie comparabile sau chiar mai mari decât cele ale actualei generații Golf Plus.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>