duminică, iunie 23, 2024
AcasăTOP NEWSGHIDUL SUPER BOWL: Cele mai bune reclame auto ale anului (video)

GHIDUL SUPER BOWL: Cele mai bune reclame auto ale anului (video)

Super Bowl XLVIII  – finala Campionatului american de fotbal – este punctul terminus unde, an de an, se întâlnesc cele mai luminate minți din industria de advertising. Conform tradiției, pauza sa publicitară a reunit cele mai bune, dar și cele mai scumpe reclame auto ale anului.

Un adevărat regal publicitar condimentat cu vedete din lumea filmului sau staruri TV, animale drăgălașe și cele mai în vogă modele ale momentului. Miza? 30 secunde, 4 milioane de dolari și 111 milioane de telespectatori.

1. Audi

Audi dezaprobă compromisurile din industria auto printr-o analogie cu lumea canină Nemții inventează o nouă nișă, Doberhuahua, cu efecte comice lesne de intuit. Un simț al umorului care, cel mai probabil, nu va fi gustat cu aceeași poftă și de rivalii direcți.

2. Jaguar

Noul F-Type Coupe este promovat drept alegerea de facto a minților diabolice, însetate de putere. La apel au răspuns iconicii Sir Ben Kingley, Mark Strong și Tom Hiddleston, trei dintre cei mai cunoscuți interpreți de personaje negative din cetatea filmului.

3. Kia

La zece ani de la încheierea trilogiei Matrix, celebrul personaj Morpheus revine, sub bagheta aceluiași magistral Laurence Fishburne, dornic să dezvăluie întregii lumi adevărul despre lux și noul sedan Kia K900. Un model “ireal, dar adevărat”.

4. Volkswagen

Constructorul german ne dă o lecție despre fiabilitatea mașinilor sale. Vedetele spotului sunt nimeni alții decât inginerii Volkswagen, recompensați cu câte o pereche de aripi de înger pentru fiecare model care trece pragul de 100.000 mile.

5. Hyundai

Hyundai mizează pe instinctele paterne pentru a promova sistemele de siguranță activă ale noii Elantra. Tătici, copii simpatici și blonde apetisante sunt armele clasice folosite de coreeni.

6. Chrysler

Americanii sunt celebrii pentru patriotismul lor, iar Chrysler știe să speculeze latura lor sentimentală. Anul acesta, Bob Dylan ne vorbește despre valorile americane, preluând ștafeta de la nu mai puțin celebrii Clint Eastwood și Eminem.

7. Toyota

Păpușile Muppets se îndrăgostesc de noul SUV Higlander, votat pe loc drept noua mașină ”oficială” a simpaticei trupe de comedie. Nu înainte, însă, de a-l convinge pe durul Terry Crews că în viață nu e loc de plictiseală – sub deviza No Room for Boring.

8. Ford

James Franco și comediantul Rob Riggle se lasă seduși de noul Ford Fusion – viitorul Mondeo pe piața din Europa, și de avantajele noii sale versiuni hibride.

9. Maserati

Peisaje de vis, imagini cu un puternic impact emoțional și noul Ghibli sunt ingredientele de succes ale unuia dintre cele mai spectaculoase și somptuoase spoturi difuzate în pauza Super Bowl XLVIII.

10. Chevrolet

Chevrolet promovează un model tipic american, complet necunoscut pe Bătrânul Continent, pick-up-ul full-size Silverado. O camionetă croită pentru a pune în valoare unul dintre cei mai doriți burlaci ai momentului… Cine e burlacul? Surpriză!

11. Jeep

Jeep revine la valorile sale tradiționale, subliniind legătura indestructibilă dintre modelele sale și natură. Aventură, aventură, aventură, totul într-un spot de 30 secunde, menit să ne trezească pofta de… aventură și de Jeep.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole