luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiGENEVA 2014: Volvo Concept Estate reînvie gloria shooting brake-urilor

GENEVA 2014: Volvo Concept Estate reînvie gloria shooting brake-urilor

Volvo Concept Estate, prototipul pregătit de suedezi pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva, este ultimul membru al seriei de trei concepte Volvo menite să arate lumii noul limbaj de design al casei scandinave și liniile viitorului XC90, primul exponent al valului de prospețime care va inunda treptat întreaga gamă de modele.

Noua filozofie, care pune accentul pe simbioza dintre tehnologie și siguranță, este opera lui Thomas Ingelath, actualul director de design al casei scandinave, primul exponent al acesteia fiind Concept Coupe, expus toamna trecută, la Frankfurt.

Revoluția continuă la interior cu un layout aerisit și o finisare caldă, în nuanțe relaxante, tipic nordice, și o centrală multimedia inedită, inspirată de funcționalitatea unui iPhone. Nu e vorba de o simplă coincidență, deoarece noul sistem multimedia poate integra complet funcțiile smartphone-urilor de ultimă generație.

Lansat în 2003, SUV-ul XC90 este, în prezent, cel mai vechi membru al actualei game Volvo. Următoarea generație va fi prezentată în toamnă, la Salonul de la Paris.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole