luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiGENEVA 2014: Opel Adam S și Adam Rocks, primul crossover cabrio de...

GENEVA 2014: Opel Adam S și Adam Rocks, primul crossover cabrio de clasa mini

Opel a pregătit două surprize interesante pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva: Adam S, versiunea de înaltă performanță a mezinului german și Adam Rocks, primul crossover cabrio de clasa mini.

Modelul de serie va rămâne, în mare parte, identic cu prototipul inedit din 2013, mimând avantajele unui crossover de oraș. Astfel, vor fi păstrate garda la sol înălțată cu 15 mm și ornamentele exterioare cu rol de protecție, totul pentru a mima avantajele tipice unui crossover de oraș.

Bineînțeles, Adam Rocks nu va renunța nici la pavilionul escamotabil din material textil, pliabil parțial. Montanții vor fi ficși, soluție similară celei folosite și de rivalii direcți, Fiat 500C și Citroen DS3 Cabrio.

Gama de motorizări este identică cu cea a versiunii clasice, fiind disponibile trei versiuni aspirate (1,2 litri/70 CP, 1,4 litri/87 sau 100 CP) și două turbo (1.0 SIDI/100 sau 115 CP), toate alimentate cu benzină.

Standul Opel de la Geneva va găzdui, de asemenea, lansarea unei versiuni de înaltă peformanță Adam S, animată de un turbo cu injecție directă de 1,4 litri și 150 CP, cuplat la o cutie manuală cu șase trepte. Pretențiile sportive sunt susținute prin grefarea unor detalii precum scaune sport stil scoică, jante din aliaj de 18 inci și o suspensie complet recalibrată.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole