autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, mart. 6th, 2012

GENEVA 2012/Opel Mokka, încă un SUV de clasă B

Opel a avut parte de o zi mai mult decât bună la Geneva, după ce modelul Ampera a câștigat în preziua conferințelor de presă titlul de Car of the Year 2012. Deși singura noutate 100 a fost Mokka, un SUV de clasă B care ar trebui să concureze cu Nissan Juke, jurnaliștii au avut ocazia să vadă și alte noutăți, începând cu versiunea Astra OPC și terminând cu motorul BiTurbo CDTI de 2.0 litri, de pe Insignia.

Opel Mokka va reprezenta probabil unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de pe piața europeană, fiind în același timp și unul dintre cele mai mici. Totuși, lungimea sa este de 4,28 metri, mai lung decât Juke și comparabil cu compactele mai scurte. Motoarele cu care a fost anunțat sunt 1.6 litri, 115 CP, 1.4 litri turbo, 140 CP, ambele benzină, și 1.7 CDTI, 130 CP.

Celălalt punct de atracție de la stand a fost Astra OPC, cea mai puternică versiune a compactei în toată istoria sa, având 280 CP și 400 Nm. La capitolul concepte, Opel s-a prezentat cu RADe.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>