joi, iulie 25, 2024
AcasăEvenimentMarele Picnic Dacia din Franța a strâns 14.000 de participanți și 3.100...

Marele Picnic Dacia din Franța a strâns 14.000 de participanți și 3.100 de mașini

Marele Picnic Dacia din Franţa a atins noi recorduri de audiență. Cea de-a șasea ediție Grand Pique-Nique Dacia (GPND) a adunat nu mai puțin de 14.000 de membrii ai comunității de clienți Dacia din Hexagon.

Evenimentul organizat pe Domeniul Courson, situat la 35 kilometri de Paris, a reușit să aducă laolaltă peste 3.100 de vehicule Dacia. Publicul s-a delectat cu creații deosebite ale gastronomiei franceze, animații gratuite pentru copii și adulți, plimbări în aer liber sau cu ambarcațiuni dintre cele mai diverse. Ziua s-a încheiat cu un concert al artistului francez Christophe Maé.

Dincolo de ambianța sa festivă și prietenoasă, Marele Picnic Dacia le-a dat participanţilor ocazia să descopere noile modele din gama Dacia, cea mai tânără din Europa. În raport cu ediţia precedentă a Marelui Picnic Dacia, numărul participanţilor a rămas relativ egal.

Franţa este piaţa numărul unu pentru Dacia în materie de export, brandul argeșean ocupând a patra poziție în topul vânzărilor din țara natală a companiei-mamă, Renault.

Anul trecut, Dacia a livrat 93.000 de mașini în Franța, ceea ce se traduce printr-o cotă de piață deloc neglijabilă de 5%. Potrivit estimărilor oficiale, în 2014, Dacia va depăși în premieră pragul de 100.000 unități.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole