marți, februarie 27, 2024
AcasăMașini noiFOTO SPIONAJ: BMW Seria 2 Active Tourer, primul monovolum din istoria casei...

FOTO SPIONAJ: BMW Seria 2 Active Tourer, primul monovolum din istoria casei bavareze

BMW Seria 2 Active Tourer, versiunea de serie a primului monovolum din istoria constructorului bavarez, a fost surprinsă în timpul unei ședințe video oficiale de fotografii spion ai publicației olandeze Autoweek.

Noul model va fi poziționat deasupra actualei Seria 1, ca un competitor direct pentru Clasa B, de la Mercedes. Primul MPV BMW va purta titulatura Seriei 2 și nu pe cea a Seriei 1, decizie ce reflectă pretențiile sale ceva mai ridicate în materie de preț și finisare.

Din punct în vedere al designului exterior, schimbările aduse de tranziția de la concept la realitate sunt minore. Comparativ cu prototipul Active Tourer, prezentat la Paris în 2012, noua Seria 2 Active Tourer va renunța la blocurile optice cu laser și la elementele interioare futuriste, nefezabile pentru producția de serie.

Noua Seria 2 Active Tourer nu va fi doar primul MPV BMW, ci și primul model cu tracțiune față produs sub blazonul alb-albastru. La baza sa stă noua platformă modulară UKL, arhitectură ce va fi folosită pentru întreaga gamă de viitoare modele Mini, precum și pentru mai multe derivate ale Seriei 1, printre care s-ar putea număra inclusiv un sedan.

Modelul din imaginile prezentate de Autoweek este versiunea de top 225i, animată de un L4 turbo pe benzină de 218 CP. Gama de motorizări va fi completată, de asemenea, de noile unități cu trei cilindri, de 1,5 litri, prezente deja pe noua generație Mini.

BMW Seria 2 Active Tourer va debuta în martie, la Salonul Auto de la Geneva. VEZI AICI GALERIE FOTO COMPLETĂ.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole