autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, apr. 23rd, 2012

Firmele de leasing încep să dea finanțări în lei

BCR Leasing a lansat astăzi finanțările in lei adresate companiilor şi persoanelor fizice autorizate care doresc să achiziționeze autovehicule noi şi second hand sau echipamente. O altă companie importantă de pe piață, BRD Sogelease, a început să acorde finanțări în lei la sfârşitul lunii februarie.

BCR Leasing percepe dobânzi de 9,75, variabile în funcție de indicatorul ROBOR la sase luni. Dobânzile percepute de BRD Sogelease pornesc de la 10,90, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul companiei. Ambele companii solicită un avans de minimum 15 la finanțările în moneda națională şi le acordă pe perioade de cel mult cinci ani.

Contractarea de împrumuturi în lei protejează clienții de riscul majorării sumelor datorate în lei ca urmare a deprecierii monedei naționale în raport cu cea europeană. “Clienții noştri vor fi astfel protejați de fluctuațiile de curs valutar, precum şi de diferențele de curs la achiziția bunurilor sau la achitarea ratelor. În plus, finanțarea în moneda națională, este un produs care completează excelent portofoliul nostru şi care, în mod sigur, va fi foarte solicitat în urmatoarea perioadă, având în vedere tendințele economice”, a declarat directorul general al BCR Leasing, Bogdan Speteanu.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>