autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, mai 16th, 2012

Finanțări direct în showroom

Companiile grupului BRD specializate pe segmentul finanțărilor auto, BRD Finance și BRD Sogelease, pun la dispoziția clienților, direct în rețeaua de showroom-uri partenere, o gamă completă de produse – credite auto, carduri de credit și leasing financiar, oferind tuturor segmentelor de clienți consiliere în vederea accesării celei mai potrivite soluții de finanțare.

Astfel, în momentul vizitării showroom-ului dealer-ului de la care doresc să cumpere mașină, clienții pot alege și finanțarea de care au nevoie. Cele două subsidiare ale grupului realizează toate formalitățile necesare aprobării dosarului de finanțare direct și rapid în showroom-urile dealerilor, fără deplasări suplimentare din partea clienților.

Un beneficiu important în cazul finanțărilor contractate de la BRD Finance este transmiterea răspunsului privind acordarea împrumutului în cel mult două ore de la prezentarea dosarului. Ulterior, imediat după semnarea contractului de credit clienții pot pleca acasă au autoturismul dacă acesta se află pe stoc, se afirmă într-un comunicat de presă remis azi de grupul financiar BRD.

“Concomitent cu finanțarea bunului, clienții beneficiază în plus de avantaje precum pachete de asigurări ce acoperă multiple riscuri, începând cu cel de intrare în șomaj și până la acoperirea costului eventualelor defecțiuni mecanice și electrice ce pot apărea ulterior expirării garanției producătorului”, se precizează în comunicat.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>