miercuri, februarie 21, 2024
AcasăEvenimentFerrari Enzo, abandonat și scos la licitație de poliție

Ferrari Enzo, abandonat și scos la licitație de poliție

Automobilul din imagine a aparținut unui cetățean britanic, plecat cu afaceri în exoticul Dubai. Eșecul l-a determinat nu doar să părăsească țara orientală, dar și să-și abandoneze o mulțime de bunuri în urmă. Motivul este dat de faptul că i-au rămas o mulțime de datorii neplătite, cele mai mari fiind cele cuvenite fiscului din Dubai. Cele mai mici sunt cele pentru parcare, probabil, dar acesta este motivul pentru care mașina a fost confiscată de poliția orașului și scoasă la licitație.

Mașina valorează aproximativ 1 milion de euro, deși proprietarul a cumpărat-o nouă cu aproximativ jumătate din această sumă. Săptămâna aceasta va fi scoasă la licitație, pentru ca statul să recupereze datoriile neplătite de britanic. Acesta unul dintre nenumărații expați care fug din calea datoriilor către fiscul din Dubai, neplata sumelor datorate statului fiind echivalentă cu închisoarea. Directorul departamentului trafic din poliție, un fel de poliție rutieră, generalul maior Mohammed Saif Al Zaffin, a declarat jurnaliștilor că modelul Ferrari Enzo a fost abandonat de proprietar în parcare cu 20 de luni în urmă, mașina fiind căutată și de Interpol.

Poliția a mai scos la licitați mașini de lux, pentru motive similare, modele precum Honda NSX, Jaguar XJ sau Ferrari Mondial aflându-se pe lista de licitații. Vânzarea de săptămâna aceasta însumează 129 de automobile, din care 23 sunt de lux. Cele mai multe au fost abandonate din cauza amenzilor de parcare neplătite, dar unele au fost părăsite de patroni falimentari. Poliția din Dubai are dreptul, prin lege, să scoată la licitație orice vehicul abandonat mai mult de 6 luni.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole