joi, februarie 22, 2024
AcasăIndustrieFerrari deschide la Barcelona primul său parc tematic din Europa

Ferrari deschide la Barcelona primul său parc tematic din Europa

Ferrari va inaugura în 2016 primul său parc de distracții din Europa. Intitulat Ferrari Land, noul parc de distracții va costa 100 milioane de euro și își va întâmpina vizitatorii cu un montagne-rousse gigant și simulatoare de condus.

Locația aleasă pentru noul parc de distracții este PortAventura, una dintre cele mai vizitate stațiuni din zona Mediteranei. Ferrari estimează că numărul anual de turiști, estimat la 4.000.000, va crește cu cel puțin 500.000 oameni pe an.

Noul parc de distracții va fi ridicat în parneriat cu actualul proprietar al stațiunii, Investindustrial, aceeași companie care a cumpărat anul trecut 40% din acțiunile Aston Martin. Parcul se va întinde pe o suprafață de aproximativ 75.000 mp. Principala atracție va fi cel mai înalt și mai rapid coaster vertical din Europa. Bineînțeles, nu lipsesc restaurantele cu specific italian și un hotel de cinci stele cu 250 de camere.

Ferrari Land nu este primul parc de acest gen ce poartă sigla Căluțului Cabrat. Italienii au deschis un sit similar anul trecut, la Abu Dhabi și își propun să mai ridice încă unul în Asia. Ferrari a ales Barcelona, unul dintre cele mai cunoscute orașe din Europa, pentru notorietatea sa, dar și pentru numărul mare de turiști pe care metropola spaniolă îi atrage în fiecare an.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole