marți, august 9, 2022
AcasăTehnologieFerrari 458 Spider by Novitec Rosso - 609 CP şi clapetă de...

Ferrari 458 Spider by Novitec Rosso – 609 CP şi clapetă de sunet

Specialiştii Novitec Rosso au considerat că cei 570 CP ai V8-ului aspirat, de 4.499 cmc, care a fost desemnat “Motorul anului 2011” (în categoria sa), nu sunt suficienţi pentru Ferrari 458 Spider, aşa că au dezvoltat un kit de admisie/evacuare şi un soft care îi cresc puterea şi cuplul, cu 39 CP şi, respectiv, 29 Nm.

“Kit-ul de putere” Novitec este format dintr-o admisie din fibră de carbon şi o evacuare din aliaj de nichel şi crom, care cântăreşte doar 21 de kilograme, “asezonată” cu o tobă finală prevăzută cu o clapetă specială de sunet, ce poate fi activată prin apăsarea unui buton de pe volan. La acestea, se adaugă un soft, cu o “hartă” remapată, pentru sistemul de management al motorului. Iar rezultatul se traduce printr-o putere de 609 CP/9.100 cmc şi un cuplu maxim de 569 Nm/5.400 cmc. Deşi Novitec nu a dat încă detalii despre performaţele bolidului, putem anticipa că vor fi mai bune decât ale Ferrari 458 Spider de serie: 0-100 km/h în 3.4 sec. şi 320 km/h viteză maximă.

Pe partea de caroserie, 458 Spider Novitec Rosso se remarcă printr-un spoiler faţă, cu două aripioare din carbon, prize de aer grefate pe partea superioară a aripilor si un difuzor spate amplu. Iar specialiştii au umblat, de asemenea, la suspensii, furnizând un nou sistem ajustabil hidraulic pe înălţime. Garda la sol a maşinii a fost coborâtă cu 35 mm.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock