autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, mai 9th, 2012

Ediţie specială Mazda6 Takumi

Limuzina de clasă medie a celor de la Mazda – Mazda6 – primește în gamă o ediție specială, un procedeu de marketing des utilizat în industria auto, pentru revitalizarea vânzărilor de mașini. Modelul este disponibil și pe piața din România.

Mazda6 Takumi se bazează pe Mazda6 TE Sport, cu o serie de dotări suplimentare, estetice și tehnice. Denumirea “Takumi” provine din limba japoneză şi înseamnă “artizan”.

Ediţia specială Takumi este disponibilă în două versiuni de motorizare: 2.0 l benzină (155 CP) şi 2.2 l diesel (129 CP). Ambele motorizări pot fi comandate cu o cutie manuală, în 6 trepte. La exterior Mazda6 Takumi este echipată cu pachetul sport compus din grilă faţă şi eleron spate, geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inci şi senzori de parcare faţă-spate. Totodată, modelul poate fi comandat cu noua culoare Gri Dolphin.

La interior, este prezentă o gamă variată de echipări ce includ tapiţeria din piele combinată cu textil, sistem de navigaţie TomTom® cu radio CD player şi sistem Bluetooth® cu activare vocală, aer condiţionat automat cu reglare pe două zone, scaune faţă încălzite şi pilot automat. Pentru un plus de sportivitate, Mazda6 Takumi este dotată cu un set de pedale din aliaj şi cadrane de tip blackout cu iluminare roşie/albastră. Mazda6 Takumi Xenon va beneficia în plus faţă de versiunea Takumi de faruri bi-xenon direcţionale cu sistem automat de curăţare şi de sistemul RVM, de monitorizare a vehiculelor din spate.

Preţul acestei serii limitate începe de la 22.890 Euro şi include un „avantaj client” de aproximativ 4.700 Euro, format dintr-o reducere de 2.500 Euro şi echipamente în valoare de peste 2.200 Euro.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>