miercuri, iunie 26, 2024
AcasăIndustrieDräxlmaier recrutează 500 de specialiști pentru noua fabrică de cablaje de la...

Dräxlmaier recrutează 500 de specialiști pentru noua fabrică de cablaje de la Pitești

Dräxlmaier Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de cablaje și interioare auto, va deschide o nouă fabrică la Piteşti. Noua facilitate de producție va da naștere la piese de schimb şi cablaje pentru un mare constructor auto, producător ce nu a fost încă nominalizat oficial de grupul german.

În următoarea perioadă, Dräxlmaier va recruta pentru noua fabrică aproximativ 500 de specialişti. În prezent, compania are cinci fabrici în România, unde lucrează peste 14.000 de angajaţi. Anul trecut, Dräxlmaier a creat 1.500 de noi locuri de muncă prin extinderea facilităţilor de producţie de la Braşov şi Satu Mare.

Grupul Dräxlmaier şi-a început activitatea în România în anul 1993, când a deschis o primă fabrică din Piteşti, iar în prezent are peste 14.000 de angajaţi în cele 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. În Piteşti, complementar cu activităţile de producţie, a fost dezvoltat şi un centru de dezvoltare în domeniul ingineriei şi IT, care acordă suport nu numai companiei locale, dar şi întregului concern.

Grupul, fondat în 1958, cu sediul în Germania, furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase şi componente electrice şi electronice. Dräxlmaier are peste 50.000 de angajati în mai mult de 60 de fabrici în peste 20 de ţări.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole