autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, apr. 18th, 2012

Dani Sordo în echipa Ford pentru etapa din Argentina

Ford World Rally Team a confirmat înlocuirea lui Jari-Matti Latvala cu Dani Sordo pentru etapa de WRC din Argentina. Cei de la Ford au ajuns la o înțelegere cu pilotul spaniol și navigatorul său – Carlos del Barrio pentru a-l înlocui pe Latvala în etapa argentiniană. Finlandezul s-a accidentat într-o cursă de ski cross-country. Interesantă succesiunea de evenimente în cazul lui Latvala.

După un start în sezonul 2012 destul de slab, mai mult a abandonat pilotul finlandez, au urmat zvonurile care îl confirmă ca pilot VW pentru sezonul 2013. Acum vine această accidentare urmată de înlocuirea sa cu Sordo pentru etapa din Argentina. Interesant de văzut cum se descurcă spaniolul la volanul unui Ford Fiesta RS WRC raportat la evoluțiile cu MINI WRC. Această accidentare a lui Latvala este pe undeva momentul în care Ford se pare că îl preferă pe Solberg drept pilot principal al echipei, acesta aflându-se în acest moment pe locul doi în clasamentul general.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>