luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiDacia Sandero, lăudată de realizatorii celebrei emisiuni Top Gear (video)

Dacia Sandero, lăudată de realizatorii celebrei emisiuni Top Gear (video)

Dacia Sandero a fost vedeta celei mai noi ediții a emisiunii britanice Top Gear. Modelul argeșean a fost testat alături de VW Up și Ford Fiesta de-a lungul unui road-trip găzduit de o locație exotică, nu foarte îndepărtată de țara noastră: Ucraina.

Celebrii realizatori Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond au străbătut o distanță apreciabilă la volanul celor trei citadine, trecând prin Kiev și Cernobîl, în drumul spre destinația finală, Yalta, superba localitate de pe țărmul Mării Negre.

Fan declarat Sandero, încă de la generația precedentă, James May a ales și de această dată să își apere cu orice preț modelul preferat, ținând piept glumelor mai mult sau mai puțin justificate făcute de colegii săi pe seama Daciei. Nu a fost însă vorba decât de mici răutăți, făcute de dragul divertismentului, Dacia Sandero fiind apreciată în cele din urmă pentru simplitatea ei și, mai ales, pentru prețul incredibil de avantajos.

Modelul testat (variantă entry-level fără prea multe dotări standard – n.r.) costa 7.500 de lire, în timp ce ceilalți rivali prezenți în test erau de două ori mai scumpi, în cazul Fiestei diferența de preț ajungând la 10.000 lire.

Dacia Sandero a intrat recent pe piața din Marea Britanie și a devenit un hit în scurt timp de la debutul său comercial. În 2013, peste 5.000 de britanici au ales un Sandero, considerată cea mai ieftină mașină nouă din Anglia, vânzările totale ale brandului Dacia depășind pragul de 17.000 unități.

Sursă video: streetfire.net

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole