luni, mai 27, 2024
AcasăMașini noiDacia Sandero 2, copie la indigo după Logan 2

Dacia Sandero 2, copie la indigo după Logan 2

Dacia Sandero încetează să mai fie un model independent de Logan, din punct de vedere al designului, el urmând să împartă cu sedanul de la Pitești majoritatea componentelor, după cum reiese din primele fotografii. Imaginile sunt identice cu cele publicate de presa rusă și cea braziliană în urmă cu o lună.

Setul difuzat de ziariștii francezi cuprinde imagini realizate la un shooting oficial, probabil pentru mapa de presă ori pentru catalogul de prezentare. Sunt făcute exact în aceeași poziție ca și modelul Logan 2, iar mașinile au numere de înmatriculare de Franța, ceea ce confirmă faptul că imaginile au fost făcute în această țară. Identitatea dintre cele două mașini, exceptând portbagajul, este până la nivel de detaliu, astfel că putem vorbi de la această a doua generație despre Logan sedan și Logan în 5 uși.

Dacă analizăm proporțiile și liniile generale putem însă să tragem o primă concluzie: platforma este neschimbată, Dacia preferând să utilizeze o formulă câștigătoare. Este cert însă faptul că dacă mașina se va vinde în Europa, ea va avea în standard ESP. De asemenea, motorul de 90 CP, despre care se știe că va fi introdus pe Logan, își găsește locul și mai bine pe hatchback-ul Sandero.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole