autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mart. 29th, 2012

Dacia lansează Sandero Stepway2

Începând cu această săptămână, seria limitată Sandero Stepway2, prezentată la Salonul Auto de la Geneva, este disponibilă și pentru clienții din România. La interior, noua versiune propune materiale noi și două tipuri de ambianțe care se diferențiază prin culorile dominante – gri sau roșu. Astfel, consola centrală, conturul indicatoarelor și ornamentul volanului pot fi de nuanță „gris brilliant” sau „rouge métallisé satiné”. Se vor personaliza cromatic și centurile de siguranță față/ spate, broderiile tapițeriei (alcatuită din material textil și piele ecologică), cele de pe covorașe, precum și tetierele.

Clienții pot opta gratuit pentru unul dintre cele doua interioare disponibile. Opțional, se poate adăuga pachetul piele, pentru o tapițerie din piele/Tep (include piele naturală pe partea centrală a scaunului, combinată cu piele ecologică) și volan îmbrăcat în piele. Tot la interior se remarcă noul radio CD cu MP3 și satelit de comandă pe volan, priza jack, slot USB și conectivitatea Bluetooth. La exterior, paleta de culori disponibilă pe Stepway2 se îmbogățește cu nuanța lansată inițial pe modelul Duster, care s-a bucurat de un mare succes în randul clienților: brun cajou.

Gama de motorizări se extinde și ea cu o nouă motorizare benzină-aspirat mai puternică: 1.6 16 V 105 CP. Prețurile seriei limitate Sandero Stepway2 sunt de 9.700 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10.250 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP și 11.700 euro (TVA inclus) pentru 1.5 dCI 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clienții pot beneficia de o reducere de 600 euro TVA inclus față de prețul de lista. Noua serie limitată Sandero Stepway2 poate fi comandată începând de azi, 29 martie, data de la care nu se vor mai produce versiunile Stepway1.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>