miercuri, iunie 26, 2024
AcasăEvenimentDacia lansează campania promoţională "Zilele Service Dacia"

Dacia lansează campania promoţională “Zilele Service Dacia”

În perioada 26 – 31 martie 2012, în reţeaua autorizată Dacia se desfăşoară campania promoţională Zilele Service Dacia. Toţi clienţii care vor vizita atelierele de reparaţie mecanică Dacia pe durata campaniei pentru achiziţionare şi/sau schimb de anvelope sau pentru o intervenţie în service în valoare de minim 50 lei (TVA inclus) vor beneficia de oferte atractive şi premii garantate.

La Zilele Service Dacia, posesorii de vehicule Dacia pot beneficia de montajul, echilibrarea anvelopelor de vară şi depozitarea anvelopelor de iarnă pe timp de şase luni, la preţul de numai 15 lei / pneu (TVA inclus). Capacitatea totală de stocare a pneurilor pe care o oferă reţeaua autorizată Dacia se ridică la 50.000 de anvelope.

Pentru această campanie, Dacia pune în joc peste 10.000 de premii. Unul din patru clienţi Dacia are şansa de a câştiga pachetul promoţional care include montajul, echilibrarea şi depozitarea anvelopelor într-un hotel de pneuri Dacia, totul gratuit. Celelalte premii constau în: cupoane-cadou în valoare de 50 lei (TVA inclus) care pot fi utilizate la viitoarele intervenţii într-un service Dacia; cupoane de reducere în valoare de 25 pentru obiectele disponibile pe site-ul www.dacia-merchandising.ro; machete cu monoposturi de Formula 1 Renault; lichid pentru spălarea parbrizului în cantitate de 5l.

În cadrul campaniei, Dacia propune o ofertă foarte avantajoasă la achiziţia de anvelope de vară noi: anvelopele Motrio pentru Dacia Logan 185/65 R15 vor fi disponibile în reţea la preţul recomandat de numai 209 lei (TVA inclus) pe anvelopă. Posesorii de card Dacia au posibilitatea de a plăti în 6 rate cu dobândă 0 şi DAE 0 (zero).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole