autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, oct. 16th, 2013

Dacia Duster facelift, lansat în România la 10.900 euro, cu MediaNav gratuit

Dacia a lansat pe piața românească noul Duster, un face-lift care a schimbat destul de mult modelul, adăugând noi echipamente SUV-ului fabricat la Mioveni. Oferta de lansare cuprinde și sistemul MediaNav, navigație cu touchscreen, gratuit.

Lansarea oficială în fața presei a marcat și debutul vânzărilor pentru noul Dacia Duster facelift, astfel că de mâine clienții își pot comanda SUV-ul la un preț incredibil: 10.900 de euro, mai mic decât cel anterior, de 11.250 euro. Important este însă faptul că Duster vine cu noi dotări, unele standard, altele opționale, care ridică valoarea mașinii fără discuție.

Versiunea de bază va fi echipată cu motorul 1.6 litri, 16 valve, cu tracțiune doar pe puntea față și cu echipamente standard esențiale, precum ASR-ESP și airbag-uri frontale și laterale cap/torace. Motorul 1.5 dCi va fi în continuare prezent în ofertă cu două versiuni de putere (90 și 110 CP), însă clienții vor avea de acum la dispoziție și un motor turbo, absolut nou, 1.2 TCe, de 125 CP, cel mai puternic motor care a echipat vreodată un model Dacia, care are un consum mediu de 6,2 litri/100 km.

Nivelurile de echipare Dacia Duster face lift vor fi aceleași, Acces, Ambiance şi Laureate, combinate cu cele patru motorizări. Cea mai scumpă echipare va fi Laureate, cu motor 1.5 dCi de 110 CP, cu toate echipamentele disponibile, și care va ajunge la 17.000 de euro, un nivel de preț de la care alte SUV-uri abia pornesc, cu tracțiune 2×4.

Livrările noului Duster facelift vor începe luna viitoare, însă comenzile pot fi făcute deja din data de 17 octombrie. Reprezentanții Dacia ne-au confirmat că noua Dacia Duster va beneficia și de cunoscuta operațiune Porți Deschise, pentru cei care vor să o cunoască mai bine înainte de a o comanda.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Lansarea noului model Dacia Duster, un face-lift pronunțat, în special în privința echipamenteleor și interiorului, a reprezentat un succes incontestabil pentru marca românească deținută de Renault. De asemenea, prețul Dacia Duster facelift a adus o scădere față de nivelul anterior, care depășea 11.000 de euro la momentul ieșirii din fabricație. Cu toate acestea, prețul din România nu este cel mai scăzut pe are marca Dacia îl afișează în țările din Europa. […]

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>