autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, sept. 2nd, 2013

Dacia a anunțat prețurile noului Duster, în Belgia – noul turbo TCe125 costă 15.700 euro

Dacia Duster face-lift va avea, în Belgia, un preț de pornire de 11.990 euro, cotație neschimbată față de nivelul de dinainte de restilizare. Listele de comenzi vor fi deschise pe 3 septembrie, iar primele exemplare vor fi livrate clienților începând cu data de 15 noiembrie.

Cel mai ieftin diesel, DCi 90 4×2, costă 14.600 euro, iar noul turbo pe benzină de 1,2 litri și 125 CP pleacă de la 15.700 euro și va oferit doar în versiuni cu tracțiune față, de la nivelul Laureate în sus. Dacă luăm ca punct de referință diferențele actuale de preț dintre Belgia și România, pe plan local, Duster face-lift va putea fi achiziționat începând de la 11.250 euro, în timp ce noul TCe 125 va fi disponibil de la 14.700 euro.

Se pare că bătrânul motor aspirat de 1,6 litri nu va dispărea din program. Din rațiuni economice, acesta va juca în continuare rolul de model entry-level, accesibil clienților cu bugete limitate.

Echiparea de serie va fi mai bogată, pe lista dotărilor standard urmând să își facă apariția ESP-ul, airbagurile laterale și luminile de zi. Modelele Prestige vor dispune în plus de senzori de parcare spate, limitator de viteză, geamuri electrice spate și sistem Media Nav cu navigație și touchscreen de 7 inch. În țara noastră, aceste dotări vor fi incluse, cel mai probabil, într-un pachet suplimentar, oferit contra cost pentru variantele Laureate și Business.

La exterior, Duster face-lift afișează o nouă grilă, cu design proaspăt, blocuri optice cu o nouă arhitectură la interior și lumini de zi, jante din aliaj și bare longitudinale redesenate. Face-lift-ul aduce și o planșă de bord nouă, o antifonare mai bună și o consolă reconfigurată, cu sistem multimedia Media Nav și un spațiu util de depozitare.

În România, Dacia va deschide listele de comenzi în luna septembrie, prețurile pentru țara noastră urmând să fie anunțate cu prilejul lansării oficiale de la Frankfurt.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>