autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, iul. 2nd, 2012

Citroen C5 a primit un update estetic și tehnic

De la lansarea sa din 2008, Citroen C5, disponibil în versiunea Berlină și Tourer, s-a comercializat în peste 400.000 de exemplare. Pentru a-și consolida acest succes comercial, Citroen C5 beneficiază acum de evoluții stilistice și tehnologice pentru și mai multă personalitate. Pentru 2012 Citroen a adus un mic update estetic modelului său din clasa medie. Modificări ceva mai semnificative regăsindu-se la interior.

Partea frontală a fost ușor redesenată pentru a integra noua identitate de marcă a constructorului. O parte frontală mai fluidă, mai rotundă pentru modelul 2012. Este disponibil un nou set de jante de 17 inch care se numesc ”Egee”, jante care se vor regăsi în echiparea standard în funcție de nivelul de echipare. Update-ul aduce și o nouă culoare exterioară în gamă, este vorba despre brun ”Guaranja”. La interior marea majoritate a update-urilor vizează nivelurile superioare de echipare.

Pentru nivelul de echipare Exclusive este disponibilă o nouă tapițerie mixtă piele/ textil și ornamente noi. Este disponibil și un nou sistem de navigație denumit eMyWay, sistem integrat în unitatea infotainment care include conectivitate bluetooth, slot USB și conexiune Aux. C5 poate fi echipat și cu o cameră video pentru marșarier. Un mic update a primit și propulsorul 1.6 HDi care acum oferă 115 CP, cu 5 mai mult decât până acum.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>