autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, feb. 20th, 2012

Capriciile vremii afectează și daunalitatea auto

„Pe segmentul auto, riscul de ciocniri uşoare s-a produs mai frecvent în această perioadă, însă unele urme sunt mai puţin vizibile şi probabil vor fi raportate ca daune odată cu îmbunătăţirea vremii”, a declarat directorul general al OTTO Broker, Victor Şraer.

La rândul său, directorul general INK Consultanță Broker, Sebastian Matişan, spune că pe portofoliul de poliţe Casco intermediat de compania pe care o reprezintă s-a înregistrat o creştere cu 30 a dosarelor de daună, comparativ cu luna februarie 2011, în timp ce pe segmentul asigurărilor de locuinţe avansul este de 100.

“Anul acesta, în afara daunelor provocate de greutatea stratului de zăpadă, au fost şi solicitări de despăgubiri pentru geamuri sparte din cauza viscolului”, a spus Matişan.

Directorul general al CMC Grup Broker de Asigurare, Marius Maier, a afirmat că se constată în ultimele 12 luni o frecvenţă mai mare a daunalităţii pe portofoliul de poliţe CASCO, în special pentru pagube cu valori reduse.

UNSICAR a fost înfiinţată în anul 2000, are 92 de membri şi generează aproape 80 din volumul total de prime intermediate în piaţa de asigurări din România.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>