autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, apr. 25th, 2012

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Wei Long 2012

Acum nu îmi rămâne decât să mă gândesc la un Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse pentru România, evident tot un model unicat. Probabil asta ar fi fost o rețetă interesantă de marketing pentru cei de la Bugatti. În mod cert s-ar fi găsit în fiecare țară câte un milionar care să își rezerve modelul dedicat țării sale. Iar la 2.000.000 euro exemplarul se aduna o sumă frumoasă în contul celor de la Bugatti.

La Beijing constructorul francez a prezentat în premieră în Asia Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse alături de Grand Sport Wei Long 2012. Este vorba despre un model unicat care aduce și el un omagiu aacestui an al dragonului. Modelul a fost realizat împreună cu Königliche Porzellan Manufaktur Berlin și include sculpturi în porțelan care reliefează dragoni. Așadar o sculptură din porțelan pe patru roți care poate fi plimbată grație celor 1.001 CP și cu 400 km/h. Prețul pentru Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Wei Long 2012 este de 1.58 milioane euro, probabil deja exemplarul a fost vândut. Cum am spus aștept versiunea Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Carpathian Garden.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>