luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiBMW Serie 2 Active Tourer și Serie 4 Gran Coupe - Live...

BMW Serie 2 Active Tourer și Serie 4 Gran Coupe – Live Geneva Motor Show (VIDEO)

BMW s-a numărat printre primele mărci care au avut conferința de presă în prima zi a salonului de la Geneva, iar premierele sale s-au bucurat de interesul jurnaliștilor. Este vorba, în primul rând, despre BMW Serie 2 Active Tourer, primul MPV al mărcii și primul model cu tracțiune față. Al doilea produs prezentat este un derivat al noii Serii 4, BMW Seria 4 Gran Coupe, un produs care se suprapune extrem de mult peste actuala Serie 3, dar utilizează elemente stilistice de la coupeul Serie 4.

BMW Serie 2 AT este un monovolum, o mașină de familie pe care, în urmă cu câțiva ani, nu ne-am fi gândid că o vom vedea în portofoliul BMW, cu atât mai mult cu cât rivalii de la Mercedes-Benz nu au făcut prea multe vânzări cu acest tip de mașină, dar care riscă să dilueze imaginea mărcii. Colac peste pupăză, Seria 2 AT ar eși tracțiune pe roțile față, ceea ce o îndepărtează și mai mult de ceea ce știam despre BMW, despre ideea de mașină sport. În rest, pentru cei care vor îndrăgi acest model, el este de dimensiuni compacte și poate fi comparat cu Mercedes B Class, principalul rival. BMW Serie 2 AT are 4.342 mm lungime, 1.800 mm lățime, 1.555 mm înălțime și ampatament de 2.670 mm. Comparativ cu Mercedes Clasa B, BMW Seria 2 Active Tourer este mai scurt cu 1 cm și mai lat cu 2 cm.

Cel de-al doilea model prezentat este BMW Seria 4 Gran Coupe, care întregește familia de modele sportive reunite sub numele de Seria 4, devenind al doilea coupe cu patru portiere din panoplia constructorului bavarez. Deși, teoretic, are un rival în modelul Audi A5 Sportback, principalul său competitor real va fi Seria 3. Este mai înalt decât Seria 4 Coupe cu 12 mm și mai scund decât Seria 3 cu 40 mm. Aici se regăsește, de altfel, principala diferență între cele trei modele.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole