joi, mai 23, 2024
AcasăLansari RomaniaBentley și Lamborghini vin mai aproape de publicul autohton, odată cu inaugurarea...

Bentley și Lamborghini vin mai aproape de publicul autohton, odată cu inaugurarea primelor showroom-uri din România

Bentley și Lamborghini se mută, începând din această toamnă, în casă nouă, centrul Porsche Pipera urmând să fie gazda primelor showroom-uri dedicate exclusiv celor două branduri de lux, reunite sub umbrela grupului Volkswagen.

Porsche Inter Auto, importatorul oficial al celor două mărci, speră ca noul centru de lux să contribuie la creșterea vânzărilor Bentley și Lamborghini din țara noastră și la revenirea la cotele de dinainte de 2008, anul începerii crizei economice mondiale. În 2012, au fost livrate patru mașini Bentley și trei Lamborghini, o scădere dramatică față de cele peste 30 unități comercializate în 2007. Pentru anul în curs, se estimează depășirea pragului de opt mașini, iar în 2014, de 10-12 unități.

Centrul Bentley București se întinde pe o suprafață de 610 mp, care cuprinde, pe lângă spațiul propriu-zis de expunere, un service și un garaj transparent, dedicat livrării noilor mașini comandate de clienții români. Showroom-ul din capitală, al 45-lea centru de vânzări european deshis de britanici, este singurul dealership oficial Bentley din Europa de Est, cele mai apropiate centre similare fiind la Viena și Moscova.

Bentley speră să-și dubleze volumele de vânzări, nu doar în România, ci și la nivel global, începând din 2016, atunci când va fi lansată versiunea de serie a conceptului EXPF9, primul SUV din istoria constructorului britanic.

Și Lamborghini mizează pe un SUV pentru a atinge noi culmi comerciale în viitorul apropiat. Noul model Urus, primul SUV care va purta celebra siglă a fabricii de vise din Sant’Agata Bolognese, va fi lansat un an mai târziu, în 2017.

Showroom-ul Lamborghini de la București se bucură de un spațiu de expunere ceva mai modest, de 228 mp, suficient pentru a găzdui două mașini, în prezent, modelele alese pentru a curta potențialii clienți fiind noile Gallardo LP570-4 Squadra Corse și Aventador LP700-4.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole