luni, mai 27, 2024
AcasăCredite/LeasingBanca grupului Renault, RCI, a lansat în Franța un cont de economii

Banca grupului Renault, RCI, a lansat în Franța un cont de economii

Banca grupului Renault își diversifică resursele de finanțare prin lansarea unui cont de economii. RCI Banque finanțează de mulți ani achiziția de automobile Renault, Dacia, Nissan și Infiniti.

Banca a lansat recent contul de economii Zesto, care reprezintă o premieră pentru piața franceză și un pas inovativ pentru grup, scrie 4-traders.com. Contul de economii (în euro) are o dobândă promoțională de 5,5, care se aplică în primele trei luni, urmând ca apoi să fie achitată o dobândă de 2,8. Prin dobânzile plătite produsul RCI Banque este unul dintre cele mai competitive de pe piața franceză. Atragerea de depozite va ajuta banca să-și diversifice resursele de finanțare.

“Lansarea contului de economii Zesto este o integrată în strategia RCI Banque de a răspunde nevoilor clienților ei prin oferirea de produse inovative și servicii de calitate. Zesto al RCI Banque constituie, de asemenea, o resursă suplimentară de refinanțare care va ajuta la susținerea nevoilor de finanțare ale clienților”, a explicat Dominique Thormann, CEO of RCI Banque.

“Depozitele atrase vor contribui la finanțarea împrumuturilor pentru clienții și rețelele brandurilor Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Nissan și Infiniti”, se afirmă în comunicatul de presă RCI. Sumele depuse la bancă sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Franța în limita a 100.000 de euro, plafon identic în întreaga UE.

RCI Banque este deținută integral de grupul Renault, fiind o bancă specializată în servicii pentru clienții și rețelele grupurilor Renault și Nissan în principal în Europa și America de Sud. Banca este prezentă în 38 de țări, printre care și România, unde deține RCI Leasing. Banca franceză avea la finele anului trecut un portofoliu de credite de peste 23 de miliarde de euro și a raportat profituri-record în valoare de 786 de milioane de euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole