autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, apr. 23rd, 2012

Audi Q5 – primele imagini neoficiale cu facelift-ul

Audi va prezenta în curând un update estetic pentru Q5 dar și evoluții la nivelul șasiului și a gamei de propulsoare. Primele imagini ale versiunii Q5 cu facelift au evadat din seiful Audi. Din punct de vedere estetic se remarcă noua grilă fontală, farurile redesenate și o ușoară restilizare a spoilerului față. La partea din spate se remarcă o redesenare a grupurilor optice, au aceiași formă dar interiorul acum este diferit, partea inferioară a spoilerului ușor redesenată iar evacuările au altă formă.

Modificările la interior sunt și ele discrete, vorbim despre un volan nou și despre un upgrade la capitolul materiale. Audi va aduce ceva modificări și la nivelul șasiului, setarea suspensiei va fi nouă. Una dintre noutățile de sub capotă va fi propulsorul 3.0 TFSI. În mod cert în viitorul apropiat Audi va oferi informații oficiale.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>