miercuri, iunie 26, 2024
AcasăMașini noiAudi A7 Sportback facelift - imagini, video și informații oficiale

Audi A7 Sportback facelift – imagini, video și informații oficiale

Audi A7 Sportback se înnoiește la patru ani de la lansare. Operațiunea discretă de facelift aduce motorizări mai puternice și mai eficiente, noi blocuri optice cu tehnologie full LED standard și o pleiadă de sisteme multimedia de ultimă generație.

Din punct de vedere stilistic, Audi A7 Sportback a primit câteva modificări subtile la nivelul grilei, farurilor și barelor de protecție față și spate. Opțional, Audi oferă faruri cu matrice de LED-uri și asistent pentru faza lungă, cu funcție anti-orbire pentru șoferii de pe contrasens. În plus, stopurile sunt echipate cu o nouă generație de semnalizatoare dinamice, parte a aceluiași pachet LED Matrix.

Renovarea continuă la interior cu noi ornamente din lemn mat sau fibră de carbon și o paletă cromatică extinsă pentru tapițerie și elementele decorative. Ajuns la o nouă generație, sistemul multimedia MMI apelează la serviciile unui procesor grafic Nvidia de ultimă oră și a unui touchscreen capacitiv. Opțional, funcția Audi connect aduce un modem LTE și conexiune internet la viteze 4G.

 

Gama de motorizări a suferit o binevenită infuzie de potență. Sunt disponibile cinci motorizări Euro 6, cu un spectru de putere cuprins între 218 și 450 CP. Modelul entry-level este animat de V6 TDI de 3 litri cu tracțiune față, vedeta gamei fiind versiunea de înaltă performanță S7, înzestrată cu un V8 TFSI de 4 litri și 450 CP. Consumul se va menține, însă, la cote excelente, grație  tehnologii cylinder on demand, de dezactivare parțială a cilindrilor la sarcini reduse sau viteze de croazieră.

Pachetul de dotări standard include sistemul Drive Select, ce oferă posibilitatea setării diferite a suspensiilor, direcției sau răspunsului accelerației și cutiei de viteze. Lista de opționale include un nou diferențial sport pentru modelele echipate cu tracțiune integrală quattro și o suspensie pneumatică adaptivă.

Comercializarea noului Audi A7 Sportback va demara în această vară.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole