marți, august 9, 2022
AcasăAsigurariAstra Asigurări a trecut pe pierderi, din cauza scăderii numărului de polițe...

Astra Asigurări a trecut pe pierderi, din cauza scăderii numărului de polițe auto

Astra Asigurari a consemnat o pierdere de 0,9847 milioane lei în primele trei luni ale acestui an, comparativ cu un profit net de 3,86 milioane lei în perioada similară a anului trecut, iar volumul de prime brute subscrise de companie a scăzut cu peste 11, de la 334,7 la 295,7 milioane lei, potrivit unui raport al asiguratorului, remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Subscrierile din asigurari generale au scazut cu 13,66, coborand de la 332 la 292,1 milioane lei, ca urmare a diminuării subscrierilor din polițe auto RCA și Casco.

În ceea ce privește daunele, indemnizațiile plătite de asigurator pe clasa non-life au însumat, în primul trimestru al acestui an, 156,5 milioane lei, în scădere cu 3,7 față de intervalul similar din 2011 (162,5 milioane lei).

Potrivit datelor neauditate publicate de Astra Asigurări, rezultatul tehnic pe segmentul non-life a fost o pierdere de 3,6 milioane lei, în timp ce pe asigurări de viață s-a realizat un profit de 2 milioane lei.

În 2011, Astra Asigurări a obținut un profit net de 81 milioane lei, de peste trei ori mai mare comparativ cu 2010 (25,3 milioane lei), în condițiile în care veniturile companiei au avansat cu 23, de la 1,24 la 1,53 miliarde lei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock