joi, februarie 22, 2024
AcasăIndustrieAston Martin, tot mai aproape de SUV-ul Lagonda

Aston Martin, tot mai aproape de SUV-ul Lagonda

Aston Martin ar putea prezenta anul acesta un nou concept al unui viitor SUV, model de serie, cel mai probabil nume fiind Lagonda, similar cu conceptul prezentat în 2009 și cu legendara mașină prezentă în panoplia Aston Martin.

Deși după Geneva 2009 informațiile au mers către o infirmare a unei posibile versiuni de serie a SUV-ului Aston, iată că marca britanică a preferat doar să amâne decizia, din motive de criză. Acum, când aproape toată lumea investește în dezvoltare și mizează pe piețele emergente, respectiv China și Brazilia, este momentul ca proiectele înghețate să fie reluate. Așa se întâmplă și cu SUV-ul Aston Martin, care ar urma să primsească o sarcină grea, aceea de a concura atât cu SUV-urile premium existente, de exemplu Porsche Cayenne, precum și cu viitoarele modele gata de lansare, vezi Lamborghini Urus sau Maserati Kubang.

Numele Lagonda, utilizat acum 3 ani pentru a celebra 100 de ani de existență a acestei mărci, se află pe prima poziție în competiția pentru stabilirea denimirii SUV-ului. Lagonda a fost o marcă de sine stătătoare, ea fiind cumpărată în 1947 de Aston Martin și utilizată apoi pentru unul dintre cele mai luxoase modele ale sale, construit în 4 serii, între 1974 și 1990.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole