autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, mart. 27th, 2012

A început producția celui mai economic Ford Fiesta

Ford a început producția modelului Fiesta ECOnetic Technology. Modificările aduse sunt semnificative pentru a obține valorile declarate de consum și emisii. Fiesta este echipată cu sistemul Auto-Start-Stop, cu un sistem inteligent de recuperare a energiei și încărcare a bateriei, un mod ECO de rulare și indicator pentru treapta optimă de rulare. Propulsorul 1.6 Duratorq TDCi care dezvoltă 95 CP și 205 Nm a fost revizuit și asociat cu o cutie de viteze cu rapoartele optimizate.

Garda la sol a fost redusă, a fost montat alt scut – unul care să aducă beneficii aerodinamice, de asemenea au fost redesenate și deflectoarele de la roți. Au fost utilizate pneuri cu rezistență redusă la înaintare. Ford anunță că noul model are un consum mediu de 3,3 litri și emisii de CO2 de 87 g/km. Fiesta ECOnetic Technology va disponibilă în versiunea de caroserie cu trei și cinci uși precum și în versiunea van. De asemenea oficialii Ford au anunțat că jumătate dintre modelele comercializate în Europa până la finalul anului 2012 vor purta eticheta ECOnetic Technology, iar în 2013 vor ajunge la două treimi din gamă.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>