vineri, martie 29, 2024
AcasăRevista preseiViscolul nu a afectat activitatea uzinelor Dacia şi Ford din România

Viscolul nu a afectat activitatea uzinelor Dacia şi Ford din România

Ninsorile abundente căzute în ultimele zile în România nu au afectat fluxul de producţie al uzinelor Dacia şi Ford de pe teritoriul ţării noastre, scrie 0-100.ro. Singurele perturbări ale calendarului uzual ţin de livrările către clienţi, amânate, în cazul Dacia, de închiderea autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti.

Impactul asupra activităţii uzinelor în aprovizionarea cu piese este minim. Există un impact în transportul în aval al vehiculelor produse, dar el este în curs de cifrare şi va depinde şi de vremea din zilele următoare”, a anunţat Directia de Comunicare Dacia.

Ford nu se confruntă cu niciun fel de probleme logistice, uzina de la Craiova fiind ferită de Starea de Alertă din SE ţării.

“Operaţiunile Ford România nu sunt afectate, deoarece avem un plan de urgenţă solid, care ne permite să gestionăm astfel de situaţii fără a perturba activitatea uzinei. (…) nu vor exista întârzieri în livrarea autovehiculelor şi motoarelor”, a declarat pentru 0-100.ro Ana-Maria Timis, purtător de cuvânt al Ford România.

Capitala şi alte 27 de judeţe s-au aflat sub incidenţa Codului Portocaliu de ninsori şi viscol, în ultimele trei zile, în judeţele Brăila, Buzău şi Vrancea fiind declarată Stare de Alertă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole