autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, oct. 21st, 2013

Ţiriac Auto va furniza flota de vehicule pentru Cargus International

Țiriac Auto a anunțat că a semnat un contract de furnizor pentru Cargus Internațional, în urma căruia va livra automobile Ford pentru utilizarea în flota de vehicule a companiei de curierat.

Odată cu semnarea contractului, Țiriac Auto, care este și dealer Ford, a livrat două automobile Ford Focus, urmând ca, din această săptămână, să fie livrate 59 de unități Ford Transit Custom Van. Contractul prevede ca mașinile să beneficieze de pachet de service complet în rețeaua Țiriac Auto, în “condiţii comerciale specifice flotelor şi un coordonator dedicat privind programările şi urmărirea lucrărilor de service”, potrivit comunicatului.

Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care își desfășoara activitatea în diverse domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție şi service auto, servicii de pază şi protecţie și altele.

Ţiriac Auto este o companie care a cumulat sub o singură entitate activitățile de import și vânzare pentru un vast portofoliu de mărci auto, pe piața românească: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>