autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, oct. 29th, 2012

Sebastian Vettel a căștigat Marele Premiu al Indiei

Pilotul german de Formula 1 Sebastian Vettel a câștigat duminică Marele Premiu al Indiei, aceasta fiind a patra victorie consecutivă a sa. După acest rezultat, Vettel și-a mărit avansul la 13 puncte în fața lui Fernando Alonso, care s-a clasat pe locul doi. Cursa a fost controlată de la început până la sfârșit de Vettel, diferența dintre el și următorul concurent fiind constant de 10 secunde. Cu trei curse înainte de finalul campionatului, pilotul echipei Red Bull Racing are un avans de 13 puncte în fața principalului urmăritor, Fernando Alonso. Pe locul trei a terminat Mark Webber, urmat de Lewis Hamilton, Jenson Button, Felipe Massa și Kimi Raikkonen.

Echipa Mercedes nu a reușit să câștige niciun punct, asta pentru că Michael Schumacher a avut parte de o cursă de coșmar. El a făcut pană chiar din primul tur și, deși a continuat cursa, a fost nevoit să abandoneze cu numai două tururi înainte de final.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>