autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, nov. 6th, 2012

Renault l-a trimis pe Mark Webber să testeze Duster în Oman

Renault a ales cea mai bună combinație de promovare pentru modelul Duster, pe care îl vinde în zona Orientului sub sigla Renault: un pilot – Mark Webber – și un deșert. Pilotul echipei de Formula 1 Red Bull Racing a testat SUV-ul Renault Duster în Deșertul Oman, spre deliciul jurnaliștilor din presa auto, care au transformat acest subiect în principala știre. Totul s-a întâmplat în cadrul unui eveniment promoțional al celor de la Renault Sport. Pilotul echipei Red Bull a fost prezent în zonă pentru a participa la etapa de Formula 1. Din păcate, pe circuit, Webber a fost nevoit să abandoneze din cauza unui incident de cursă, dar asta nu l-a împiedicat să onoreze invitația celor de la Renault, constructorul care furnizează motoare pentru Red Bull Racing.

Pilotul australian a pus la încercare prin deșert modelul Duster, atât prin dunele de nisip, pe suprafețe dure, cu piatră, cât și prin vaduri de apă. Mașina s-a descurcat foarte bine, după cum reiese din fotografiile publicate de constructorul francez, însă în absența unui video nu știm dacă a avut vreun moment nevoie de ajutor.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>