autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, nov. 26th, 2013

Renault continuă parteneriatul de succes cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) continuă parteneriatul de succes început în 2012, modelele casei franceze urmând să își păstreze și în următorii patru ani statutul de mașini oficiale ale COSR.

Respectând tradiția inaugurată odată cu Jocurile Olimpice de la Londra, atunci când 16 medaliați olimpici au primit drept recompensă un automobil Renault, în 2016, francezii îi vor premia, din nou, pe sportivii români care se vor întoarce trimufători de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

„Parteneriatul dintre Renault România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român are la bază obiectivul comun de a susține și promova spiritul și valorile olimpice precum excelența, perseverenţa, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani și îi vom sprijini în inițiativele lor. În 2016, ca și în 2012, vom recompensa performanțele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.“, a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.

De asemenea, pe toată durata derulării noului parteneriat de imagine, oficialii CRS se vor bucura de o flotă completă de automobile de ultimă generație, puse la dispoziție de Renault România.

„Mulțumim Renault România pentru deschiderea şi sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutăm inițiativa partenerului nostru principal de a fi alături de sportivii olimpici, de a recompensa performanțele lor deosebite și de a promova, alături de noi, valorile olimpice. Sportul românesc are nevoie de parteneri pe termen lung, așa cum este Renault, și le mulțumim încă o dată că ne sunt alături.” ,  a adăugat Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>