sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMașini noiPorsche Macan, primele fotografii oficiale

Porsche Macan, primele fotografii oficiale

Porsche pregătește cu atenție lansarea noului SUV Macan și face primul pas prin publicarea unor fotografii pe contul de Facebook al mărcii. Imaginile sunt surprinse în timpul testelor. Lansarea Porsche Macan este programată luna viitoare.

Porsche Macan este cunscut și ca baby Cayenne, un model ce păstrează liniile SUV-ului ce a crescut exponențial popularitatea mărcii Porsche în ultimii ani. Porsche Macan (se pronunță Machan în limba malayeziană, din care provine) are caracteristicile principale asemănătoare cu cele ale lui Audi Q5, cu care se înrudește. A fost demarat ca proiect în urmă cu aproape 4 ani, primul său nume de lucru fiind Cajun, de la Cayenne Junior.

Porsche Macan se va fabrica la Leipzig, pe aceleași linii cu Panamera și Cayenne, iar vânzările sale sunt prognozate să depășească celelalte modele din gamă, cu excepția SUV-ului Cayenne.

Porsche Macan va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles, deși inițial era prevăzută prezentarea acestuia în septembrie, la Frankfurt. Decizia conducerii Porsche a fost luată în favoarea pieței nord-americane, pentru Frankfurt fiind aleasă, ca vedetă, versiunea de serie 918 Spyder.

Potrivit informațiilor neoficiale, Porsche Macan va avea un preț de circa 50.000 de euro. Motorizările vor fi bazate pe propulsoarele existente în gamă, motoare V6, însoțite de tracțiunea integrală în standard și, aproape sigur, o propulsie hibridă în viitor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole