autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, sept. 6th, 2013

Pachet de opţiuni cadou, finanţare şi garanţie extinsă pentru Mazda CX-5

Importatorul Mazda în România anunță un pachet promoțial pentru SUV-ul CX-5, care constă în opțiuni cadou și condiții mai bune de garanție și finanțare.

 Mazda CX-5 beneficiază, potrivit comunicatului, de o ofertă specială care include un pachet de opţiuni cadou, compus din vopsea metalizată şi sistem de navigaţie , garanţie extinsă la 5 ani în limita a 150.000 de km şi posibilitatea de finanţare prin programul Mazda Finance cu 4,9 dobândă  pentru o perioadă cuprinsă între 1 şi 5 ani, cu un avans minim de 25. Campania este valabilă până la sfârşitul anului în toată reţeaua de parteneri Mazda.

CX-5 s-a remarcat de la lansare până în prezent adjudecând mai multe premii pentru tehnologie şi design cum ar fi Maşina Anului în Japonia în 2012, “SUV trophy” acordat în Paris de săptămânalul francez l’Argus de l’Automobile tot anul trecut, “Britain’s Best Crossover” (Auto Express), „Technical Innovation of the Year” oferit de Comitetul Jurnaliştilor Auto din Cehia, “Golden Plaque” în categoria “Reuşite Tehnologice” din cadrul Maşina Anului în Croaţia şi “SUV of the Year 2012”, titlu acordat de revista spaniolă Motor Mundial.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>