autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, oct. 22nd, 2012

Oferta de iarnă “Zilele Service” pentru clienții Dacia și Renault

Clienții mărcilor Dacia și Renault beneficiază de o ofertă specială din partea Grupului Renault, în rețeaua de service-uri autorizate: montaj de anvelope și depozitare la prețuri speciale și verificare de iarnă gratuită.

Potrivit comunicatului Group Renault, în perioada 22-27 octombrie, proprietarii de mașini Dacia și Renault au la dispoziție un pachet de servicii care include montajul anvelopelor de iarnă, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de vară, la un preţ de numai 15 lei/pneu. Suplimentar, clientul va primi gratuit şi o verificare de iarnă a mașinii.

„În campania „Zilele Service” participă 86 de reparatori din reţeaua autorizată Dacia şi 52 de ateliere de service din reţeaua Renault, din toată ţara. Promoţia se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor persoane juridice, în calitate de utilizatori ai unei flote de vehicule (conform unui contract de leasing). Pe durata campaniei, fiecare atelier de service va fi deschis în intervalul 9.00-18.00 de luni până vineri și sâmbătă între 9.00-15.00”, se mai arată în comunicat.

Depozitarea anvelopelor de vară se face în spații special amenajate, în service-urile dealerilor, în funcție de capacitatea de stocare a fiecărui depozit.

Proprietarii de mașini care nu și-au cumpărat încă pneuri de iarnă o pot face la prețuri reduse cu 8 până la 28 din rețeaua autorizată, după cum precizează anunțul companiei.

Operațiunile de verificare gratuite, pentru cei care optează să monteze, echilibreze și depoziteze anvelopele în rețeaua Dacia/Renault:

 1. controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare;
 2. controlul nivelurilor, al stării și etanșeităţii circuitului de frână/ambreiaj;
 3. controlul stării și etanșeităţii burdufurilor/cuzineților elastici/rotulelor;
 4. controlul liniei de eșapament;
 5. verificarea etanșeităţii amortizoarelor (control vizual);
 6. controlul jocului de ambreiaj (în funcție de model);
 7. controlul uzurii discurilor și plăcuțelor de frână;
 8. controlul nivelului uleiului de motor;
 9. controlul densităţii și nivelului de antigel;
 10. controlul vizual al stării caroseriei;
 11. controlul semnalizării și iluminării exterioare/interioare;
 12. controlul funcționării martorilor luminoși ai tabloului de bord;
 13. controlul stării parbrizului și retrovizoarelor exterioare;
 14. controlul lamelelor ștergătoarelor de geam și al nivelului lichidului de parbriz;
 15. controlul stării și presiunii pneurilor și al securităţii roților.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>