vineri, martie 29, 2024
AcasăMașini noiNoua Dacia Duster va avea un nou motor pe benzină, 1.2 TCe...

Noua Dacia Duster va avea un nou motor pe benzină, 1.2 TCe de 125 CP

Dacia a prezentat toate informațiile oficiale legate de noua Dacia Duster, un face-lift cu modificări puternice la interior și la paleta de echipamente. Pe lângă schimbările estetice, care cuprind noile faruri, cu lumini de zi permanente, o grilă redesenată și stopuri cu un design nou, Dacia Duster va avea în standard ESP, va dispune, în funcție de echipare, de Media Nav (navigație cu touchscreen, bluetooth și USB), va avea noi tapițerii, inclusiv piele și va putea fi comandată în două noi versiuni de echipare, Adventure, dotată, printre altele, cu ornamente la pasajele roților, și Off-Road, echipare ce va dispune de praguri și bull-bar.

O altă noutate pentru Duster va fi noul motor de 1.2 litri, benzină, din familia Tce, cu o putere de 125 CP. Celelalte motoare vor rămâne disponibile, ca și până acum: 1.6 benzină și 1.5 dieasel, de 90 și 110 CP.

Interiorul a făcut pași mari în direcția calității materialelor.

“Noua Dacia Duster vine cu un alt interior, modern și confortabil, care reflectă apartenența clară  la universul modelelor 4×4.

Planșa de bord, complet redesenată, dispune de o consolă centrală încadrată de două baghete verticale ce accentuează impresia de robustețe.

Noua Dacia Duster propune patru tapițerii noi, printre care una de piele, în funcție de nivelul de echipare.

Scaunele cu un design nou oferă un plus de confort pasagerilor, în timp ce spătarul banchetei spate a fost ranforsat.

Nuanțele disponibile la interior, mai sobre, întăresc caracterul masculin al noii Dacia Duster și apartenența sa la universul 4×4.

Evoluțiile de design, atât la interior, cât și la exterior consolidează impresia de robusteţe pe care o degajă Noua Dacia Duster”, se arată în comunicatul oficial.

Vezi aici cele mai noi fotografii cu noua Dacia Duster face-lift.

 

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole