autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, iul. 30th, 2012

Nissan atacă piața romănească cu oferte speciale

Clienții mărcii nipone pot alege de la Nissan Micra care are un preț de pornire de 5.590 euro și pot merge până la un Murano diesel cu un preț de 40.890 euro cu TVA inclus. Nissan a pregătit o campanie de prețuri speciale pentru modele din gamă, prețuri care includ TVA și trei prime de casare. Pentru Nissan Juke se pleacă de la 11.720 euro cu TVA inclus și trei prime de casare, 0 dobândă fixă leasing și avans de la 15.

Nissan Qashqai este oferit de la 12.990 euro cu TVA inclus și trei prime de casare. Oferta din segmentul crossover este completată de Nissan Murano diesel care are un preț de 40.890 euro cu TVA inclus și trei prime de casare.

În segmentul B, Nissan oferă modelul Micra la un preț de 5.590 euro cu TVA inclus și trei prime de casare. Oferta în limita stocului disponibil și la un curs 1 euro – 4,55 lei.

Oferta Nissan este completată de X-Trail care are un preț de 23.060 euro cu TVA inclus și trei prime de casare. Finanțarea este prin Nissan Finance, denumire comercială a RCI Leasing România IFN SA. 0 dobândă pentru 36 de luni și 15 avans, DAE 3.63.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>