autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mart. 2nd, 2012

LeasePlan administrează online anvelopele autovehiculelor din flotă

A doua firmă de leasing operațional de pe piața autohtonă, LeasePlan, a lansat o aplicație online dedicată administrării anvelopelor. Aplicația, intitulată Tires Management, permite gestionarea anvelopelor pentru flota existentă și pentru cea viitoare, dar și pentru furnizori și service-uri. Oficialii companiei afirmă că această aplicatie este unică pe piața autohtonă.

LeasePlan va gestiona prin intermediul aplicației anvelopele parcului auto, adică detaliile referitoare la comenzi, stadiul livrării autovehiculelor și va răspunde solicitărilor clienților. Clienții vor avea acces online la o serie de informații despre anvelopele mașinilor închiriate pe care le utilizează, ca de exemplu gradul de uzură al acestora, marca, modelul. În paralel, prin intermediul aceleiași aplicații informatice, furnizorii de anvelope (parteneri ai firmei de leasing) și service-urile au acces la informațiile de care au nevoie. Cu ajutorul acestora furnizorii de anvelope își pot actualiza stocurile și pot coordona vânzările, iar service-urile pot face programările pentru schimbarea anvelopelor autovehiculelor din flota LeasePlan.

LeasePlan avea, la sfârșitul anului 2011, o cotă de piață de 17, potrivit datelor Asociației Societăților de Leasing Operațional (ASLO). Compania administra o flotă de aproape 6.300 de vehicule. Pe primul loc se situa ALD Automotive, subsidiara grupului francez Societe Generale, care deținea 18 din piață.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>