autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: sâm, iun. 8th, 2013

Lamborghini a produs 2000 de exemplare Aventador

Atunci când a lansat noua generație a modelului Aventador, Lamborghini și-a dorit să facă din supercarul său un urmaș demn pentru vechiul Murcielago. Se pare că rețeta a funcționat chiar mai bine decât se așteptau italienii, și Aventador își depășește predecesorul. Ba mai mult, devine cel mai de succes model din istoria costructorului din SantAgata Bolognese.

Lamborghini a sărbătorit nașterea exemplarului Aventador cu numărul 2000, la numai doi ani de la debutul producției. Murcielago a avut nevoie de patru ani și jumătate pentru a ajunge la această performanță. Actualul supercar se bucură de o popularitate mare și beneficiază de un ciclu de producție îmbunătățit. În fiecare zi lucrătoare, la SantAgata Bolognese iau naștere 5 exemplare.

Aventador-ul cu numărul 2000 a fost vopsit în culoarea negru Nemesis și va fi expediat în Statele Unite. El va ajunge la un important oficial al companiei americane AT&T, pasionat de modelele Lamborghini și posesor al unui Gallardo LP550-2 Spyder.

Lamborghini se așteaptă ca succesul repurtat de Aventador să se transmită și variantei decapotabile. Roadster-ul a adunat deja mai multe comenzi decât prognozaseră oficialii, iar producția programată pentru următorul an calendaristic a fost deja rezervată.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>