autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, oct. 4th, 2013

Honda lansează programul de Garanţie Extinsă

Honda Trading România anunţă lansarea unui nou pachet de Garanţie Extinsă. Începând cu data de 1 octombrie, toate maşinile noi comercializate de distribuitorii autorizaţi Honda vor beneficia de cinci ani garanţie, în loc de cei trei, oferiţi în prezent.

Garanţia Extinsă Honda este un program inteligent, conceput special pentru a întâmpina exigenţele clienților din România privind o utilizare fără griji a autovehiculului.

Astfel, orice automobil nou comercializat de la 1 Octombrie 2013 va avea inclusă în prețul de achiziţie o garanție de 5 ani sau 160.000 km.

De asemenea, Garanţia Extinsă este disponibilă și pentru autovehiculele Honda rulate, cu o vechime mai mică de 60 luni și un rulaj de maximum 120.000 km.

Programul de Garanţie Extinsă pentru autovehicule rulate cuprinde 2 oferte, Smart și Premium, ce oferă clienţilor existenți posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defecţiune la un preţ redus, fie pentru un raport beneficii/preţ foarte bun, pentru 12 sau 24 luni suplimentare.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>