autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: sâm, oct. 19th, 2013

GHE-O RESCUE – cel mai mediatizat produs românesc al anului, în presa străină

Apariția imaginilor și informațiilor despre impresionantul automobil de intervenții GHE-O RESCUE a stârnit interesul presei străine, care a preluat imediat atât informațiile cât și imaginile video difuzate de producător pe canalul YouTube. Toți jurnaliștii care au scris despre GHE-O Rescue vor să vadă mașina la lucru.

GHE-O MOTORS este o companie românească, al cărei obiect de activitate este producția de mașini off-road. Cel mai recent produs al companiei este GHE-O RESCUE, un vehicul special, care și-a propus mai mult decât să facă performanță în teren accidentat. GHE-O RESCUE  s-a născut din dorința acționarilor firmei de a crea un vehicul care să poată face față oricăror provocări, în încercarea de a salva vieți omenești din dezastre naturale: inundații, incendii, zăpezi foarte mari, mai ales atunci când acestea au loc în regiuni greu accesibile iar oamenii aflați în pericol sunt izolați. GHE-O RESCUE a fost creat de un pasionat de automobile, designerul Cristian Vlad, asociat cu un om cu o experiență foarte mare în salvări de oameni în pericol, Bogdan Oprea. Proiectarea și consctrucția au durat aproximativ 1 an, iar testarea modelului alte aproape 12 luni. Luna aceasta, produsul final, prototipul GHE-O RESCUE a fost expus la Salonul Auto București, alături de alte 3 automobile de teren create de companie, Predator, Warrior și FireFighter. Rescue a stârnit o adevărată furtună în rândul publicului din românia, însă la fel de interesați au fost și jurnaliștii din alte țări. Publicații celebre din Marea Britanie sau Germania au difuzat informații despre GHE-O RESCUE, unii contactând deja producătorii pentru a solicita efectuarea de teste cu acest vehicul special.

Top Gear UK, celebra revistă și emisune cu același nume scrie pe site-ul său “O Companie românească dezvăluie un vehicul pentru tot-teren extrem. TG vrea unul…” Descrierea mașinii se încheie cu o constatare: “Ai nevoie de unul în această viață”.

topgear gheo

Celebra publicație germană Die Welt a publicat un material video pe propriul site, cu titlul “Noul Monster-car din România”. Admirația comentatorului se regăsește și în textul scris: “Un vehicul pe care îl vezi, de obicei, numai în filme de acțiune. Dezvoltat în România SUV-ul este atât de mare încât face mașinile obișnuite să arate ca niște jucării”

Postul de televiziune american FoxNews nu ratează știrea și o publică pe propriul site cu titlul “Un camionul românesc de salvare este gata să treacă peste orice”. “Dacă vezi așa ceva venind, poți să fii sigur de un lucru: ești în mare pericol. Sau, cel puțin, ai fost”.

La fel de cunoscuta revistă germană Autobild titrează “Coșmarul românesc al lui Hummer”, scriind că “În România se află în libertate un monstru” “GHE-O Rescue este de două ori mai mare decât H1”.

autobild gheo

Iar pe ediția canadiană a Yahoo, pe fluxul de știri auto a fost publicat articolul “Răspunsul românilor la Hummer se pregătește de sfârșitul lumii”

Zeci de publicații au scris admirativ la adresa vehiculului produs într-un garaj din Tunari, sperând ca, mai devreme sau mai târziu să vadă acest vehicul în “carne și oase”. Publicații precum Wired, World Car Fans, Autoblog, Digital Trends, Carscoops sau Motor Talk au preluat imaginile video și au comentat pozitiv în legătură cu cel mai mediatizat produs românesc din ultimii ani.

Iată o listă cu cele mai cunoscute publicații care au alocat spațiu editorial modelului GHE-O RESCUE.

http://www.topgear.com/uk/car-news/ghe-o-motors-rescue-truck-2013-10-14

http://www.welt.de/videos/article120998271/Das-neue-Monster-Auto-aus-Rumaenien.html

http://ca.autos.yahoo.com/blogs/motoramic/romania-answer-hummer-prepares-end-world-204815032.html

http://www.wired.com/autopia/2013/10/ghe-o-rescue/

http://www.foxnews.com/leisure/2013/10/15/romanian-rescue-truck-ready-to-rollover-anything/

http://www.autobild.de/artikel/ghe-o-rescue-vorstellung-4413964.html

http://www.zercustoms.com/videos/Ghe-O-RESCUE-Truck.html

http://www.worldcarfans.com/113101364366/ghe-o-motors-rescue-is-a-romanian-all-terrain-vehicle-video

http://www.carthrottle.com/watch-this-500bhp-ghe-o-rescue-dominate-earths-most-terrifying-terrain/

http://www.autoblog.com/2013/10/14/ghe-o-rescue-romanian-off-road-video/

http://www.digitaltrends.com/cars/romania-has-a-car-industry-after-see-the-ghe-o-rescue-you-wont-soon-forget/

http://www.slate.com/blogs/future_tense/2013/10/15/ghe_o_motors_rescue_video_romanian_vehicle_is_perfect_for_zombie_apocalypse.html

http://www.gizmag.com/rescue-off-roader/29410/

http://www.motor-talk.de/news/dieses-auto-frisst-hummer-zum-fruehstueck-t4718035.html

http://www.carscoops.com/2013/10/ghe-o-motors-unveils-rescue-vehicle-for.html

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] Cel mai mediatizat produs românesc al anului, în presa străină | Auto Industry News […]

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>