autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, apr. 19th, 2012

Dunlop GeoMax MX11F

Noua anvelopă de nisip Geomax MX11F (pentru roata faţă) a fost dezvoltată împreună cu echipa Honda World Motocross, anvelopa MX11F livrează o aderenţă de top, precum şi niveluri superioare ale frânării, stabilităţii, durabilităţii şi manevrabilităţii. Inovația a avut loc atât în materie de construcție a noii anvelope Geomax MX11 cât și în materie de design. Formele blocurilor benzii de rulare atât pe roata față cât și pe roata spate nu au doar caracteristici vizuale distinctive: ele sunt și în totalitate eficiente. Acestea dotează anvelopa cu o tracțiune superioară peste terenurile nisipoase și cu o stabilitate excelentă la denivelări, cocoașe și suprafețe neregulate.

Anvelopa MX11F pentru roata față – Profil cu elemente în formă de cruce pentru o mai mare rezistență la rupere. În locul unei forme tipice a benzii de rulare cu dispunerea blocurilor în formă de pătrat, așa cum se întâlnește pe anvelope pentru roata față de la competitori, anvelopa pentru roata față MX11F dispune în mod inteligent elementele profilului în formă de cruce în modelul central al benzii de rulare. Aceasta dă o mai mare stabilitate și rezistență la șocuri venite dintr-o varietate de unghiuri. Marginea fiecărui element de pe roata față este mult mai ascuțită decât cea a oricărui element tradițional de formă pătrată, minimizând reacția la șocuri și tendința de rupere pe teren vălurit. Rezultatul este o manevrabilitate mult mai fină pe teren nisipos și pământ.

Caracteristicile cheie ale anvelopei MX11: este dezvoltată împreună cu echipa Honda World Motocross; excelează pe nisip; are o stabilitate îmbunătățită pe suprafețe denivelate; are niveluri de top ale performanței în toate ariile cheie (aderență, frânare, stabilitate, durabilitate); prezintă blocuri în formă de cruce pe anvelopa față MX11F ce sporesc rezistența forțelor unghiulare și extind viața anvelopei pe suprafețe ferme; prezintă blocuri stabilizatoare Geomax pe profilul central al anvelopei spate ce mențin stabilitatea în timpul unor accelerări și frânari dure; prezintă profile în formă de curbe crescătoare la nivelul blocurilor exterioare pe anvelopa pentru roata spate MX11, pentru o tracțiune superioară; are o mai bună flexibilitate în carcasă pentru o menținere pe sol sporită.

MX11 este acum disponibilă în următoarele dimensiuni:

80/100-21 față

110/90-19 spate

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>