joi, aprilie 18, 2024
AcasăIndustrieDacia recheamă în service 500 de unități Lodgy și Dokker, vândute în...

Dacia recheamă în service 500 de unități Lodgy și Dokker, vândute în România

Dacia recheamă în service aproximativ 500 de mașini, comercializate pe piața din România. Acțiunea de recall vizează modelele Dokker și Lodgy, produse în Maroc, și se referă la anumite vicii de fabricație ce ar afecta siguranța ocupanților locurilor din spate.

În cazul lotului afectat, Dacia a identificat “posibilitatea ca bolțurile de fixare a spătarului banchetei spate să nu fie strânse corespunzator, ceea ce poate duce la o reținere insuficientă sau o protecție scăzută a ocupanților banchetei spate în cazul unui șoc sau a unei frânări de urgență”.

Problema va fi remediată gratuit, mecanicii Dacia urmând să identifice gradul actual de strângere a bolțurilor incriminate și să le înlocuiască, dacă acest lucru va fi considerat necesar. Dacia va suporta integral costurile verificărilor și pe cel al eventualelor componente schimbate.

Dacia Lodgy și Dokker sunt asamblate exclusiv la Tanger, în Maroc. România nu este prima țară în care Dacia anunță o acțiune de rechemare în service, cele două modele aflându-se în centrul unui recall similar, în Portugalia.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole