joi, martie 28, 2024
AcasăLansari RomaniaDacia Logan 10 Ani. Deceniul Logan, celebrat cu o ediție limitată bazată...

Dacia Logan 10 Ani. Deceniul Logan, celebrat cu o ediție limitată bazată pe Renault Symbol

Dacia aniversează un deceniu de la debutul best-seller-ului Logan, modelul care se identifică cu însăși filosofia smart-buy a companiei, cu o ediție limitată, dedicată exclusiv pieței din România. Noua Dacia Logan 10 Ani aduce câteva modificări estetice subtile și un interior revizuit, preluat de la fratele de concern Renault Symbol, produs pe aceleași linii de asamblare cu Logan, la Mioveni.

În esență, noua versiune este un Renault Symbol cu grilă și sigle de Dacia. Planșa de bord și fețele de uși sunt identice cu cele ale modelului francez, consola centrală redesenată găzduind noi guri de ventilație rectangulare și un spațiu de depozitare suplimentar, în partea superioară. Comenzile geamurilor electrice din față au migrat de pe consolă pe panourile ușilor, locul acestora fiind luat de butoanele dedicate acționării ferestrelor din spate. Poate cea mai mare surpriză, însă, este grefarea unui sistem de climatizare automată, ediția specială 10 Ani devenind primul și, cel puțin deocamdată, singurul Logan echipat cu un astfel de sistem.

La exterior, fanii Logan vor detecta câteva schimbări discrete, dar de efect: faruri și stopuri cu tentă fumurie, semnalizatoare integrate în oglinzi, montanți centrali și bandouri laterale de culoare neagră, parașoc posterior bi-color și jante de 16 inci Dark Metal cu design special, din oțel. Seria limitată va fi ușor de recunoscut pe străzile patriei grație siglelor speciale cu inscripția 10 Ani, aplicate pe montanții posteriori și pe pragurile din față.

Dacia Logan 10 Ani va fi oferită exclusiv în compania motorizărilor entry-level, preferate de majoritatea clienților din țara noastră. Vor fi disponibile clasica unitate aspirată pe benzină de 1,2 litri și dieselul de 1,5 litri, ambele creditate cu o putere maximă de 75 CP.

Seria aniversară Dacia Logan 10 Ani va fi construită în numai 2.000 de exemplare și va fi poziționată deasupra actualei variante de top Laureate. Prețurile cu toate taxele incluse au fost stabilite la 9.400 de euro pentru modelul pe benzină și 11.300 de euro pentru cel diesel, listele de comenzi fiind deschise astăzi, 19 iunie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole