autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, oct. 15th, 2012

Dacia Duster a primit titlul de “mașina anului” în Scoția

Dacia Duster continuă să surpindă plăcut, obținând încă un premiu important. După ce în 2011 s-a aflat printre cei 7 finaliști ai competiției Mașina Anului în Europa, Duster a câștigat titlul de Mașina Anului în Scoția. Distincția este și mai importantă decât pare pentru că Dacia Duster nu a ajuns încă în showroomurile din Scoția. Cu toate astea se pare că i-a impresionat suficient de mult pe jurnaliștii din juriu.

Dar acesta nu a fost singurul premiu primit de SUV-ul românesc pe tărâm scoțian. Modelul produs la Mioveni a obținut și titlul de cel mai bun SUV, categorie la care a învins modele ale mult mai celebrei mărci Land Rover. Tot scoțieni i-au acordat primul loc și la categoria “Budget Buy”, adică cea mai bună ofertă pentru o mașină ieftină. Chiar dacă sunt obținute pe o piață relativ mică din Europa, premiile luate de Duster sunt un semn bun pentru debutul din Marea Britanie. Nu ne rămâne decât să așteptăm să vedem ce figură va face Dacia Duster în competiția “Mașina Anului în Europa 2013”.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>